Személyi edzőink

Egy tréner, aki csak veled foglalkozik, felbecsülhetetlen, ha el akarod élni edzéssel kapcsolatos céljaid!

 

"Egy személyi edző egyik legfontosabb feladata a saját tudásának átadása, és a gyakorlatok helyes kivitelezésének, valamint az egyes gyakorlatok hatásainak megtanítása."

 

 

"Egy gondosan összeállított edzésterv nélkül az eredmények csak nagyon lassan lennének szemmel láthatóak, vagy egyáltalán nem is látszódna fizikumunkon a belefektetett energia."

 

Találd meg a megfelelő edzőt ha igazán fontos neked az egészséged, és az edzést is komolyan veszed, a lehető legjobb döntés, amit meghozhatsz az, ha felkeresel egy személyi edzőt

Fontos, hogy olyan tapasztalt szakembert találj, akivel gördülékenyen megy a közös munka, és aki egy olyan személyre szabott programot dolgoz ki számodra, amivel el tudod érni hőn áhított céljaidat.

Gyakorlati útmutatás és instrukciók

Egy személyi edző egyik legfontosabb feladata a saját tudásának átadása, és a gyakorlatok helyes kivitelezésének, valamint az egyes gyakorlatok hatásainak megtanítása. Ez a komplex és összetett mozdulatokból álló gyakorlatoknál különösen hasznos, Kezdőknek, fiataloknak szintén nagyon fontos a megfelelő útmutatás, hiszen a gyakorlatok technikailag helyes végrehajtásával elkerülhetővé válnak a sérülések, és az eredmények is látványosabbak lesznek.

A helyes edzésterv összeállítása

Egy gondosan összeállított edzésterv nélkül az eredmények csak nagyon lassan lennének szemmel láthatóak, vagy egyáltalán nem is látszódna fizikumunkon a belefektetett energia, sőt a sérülés veszélye is a fejünk felett lebegne. Az edzésrutin megtervezése jóval több, mint egy mindenki számára elérhető, 12 hetes, online terv letöltése, ehhez szakértelemre, tapasztalatra, és a vendég adottságainak és képességeinek helyes megítélésére van szükség.

Táplálkozási tanácsok

A tapasztalt edzők gyakran átlátják a különböző makro-tápanyagokat, valamint azt is, hogy ezek közül melyikre van szükséged céljaid eléréséhez, így még hasznosabb tanácsokkal is el tudnak látni, mint egy hivatalos képesítést szerzett dietetikus. Az igazán jó edző segít a megfelelő ételek kiválasztásában, hogy melyik tápanyagból (kalória, fehérje, szénhidrát, zsír) hány grammra van szükséged naponta, valamint a különböző étkezések helyes időzítésében is, ami különösen fontos szerepet játszik céljaid elérésében, és azt is befolyásolja, hogy hogyan érzed magad a bőrödben.

Motiváció

Egy jó személyi edző, akkor egy kicsit pszichológusként is funkcionál, aki ösztönösen ráérez a mentális és érzelmi szükségleteidre. Nagyon fontos tehát, hogy olyan edzőt válassz, aki ért az emberekhez, aki jó vezető, és képes téged motiválni a nehéz időszakokban is.

Felelősségtudat

Ha már van egy edződ, akkor nem csak saját magadért, de miatta is meg kell őrizned a szavahihetőséged, nem mondhatod le csak úgy az előre egyeztetett időpontot, amelyek visznek egyfajta előre tervezhető rendszert az életedbe.

A felelősségtudat segít továbbá a jobb időbeosztás kialakításában, így mindig tudsz majd időt keríteni az edzéseidre. Az edződ vár, és számít rád, segít abban, hogy átlendülj a holtponton és megújult energiákkal folyasd menetelésed a célod felé.

Célkitűzés

A trénerek abban is a segítségünkre lehetnek, hogy hogyan tűzzünk ki személyre szabott, reális és elérhető célokat, valamint olyanokat, amik jól illeszkednek az életvitelünkhöz. Egy gyakorlott edzővel az oldaladon pedig nem csak személyre szabhatod a céljaidat, de motivációd is fenntarthatod, amíg hőn áhított vágyad be nem teljesül.

Saját testünk átfogó ismerete

A tapasztalt személyi edzők nem csupán saját testükkel vannak összhangban, de átfogó ismerettel rendelkeznek a különféle testtípusokat illetően is. Ha nem is tudják egyből, hogy mi számodra a legjobb megoldás, biztos, hogy hamar kitalálják milyen változtatásokra van szükséged az edzésterved és a táplálkozásod terén, hogy elérd a célodat.

Az edző ért ahhoz, hogy mikor és milyen apró változtatásokra, finomításra van szükség edzéstervedet illetően, így kiküszöbölhetővé válik az egyébként gyakran jelentkező stagnálás, és akadály nélkül menetelhetsz a célod felé!

 

Kevés dolgot tudsz bármikor megváltoztatni, de         egyet bármikor:  A hozzáállásod!