GYIK

Fájdalmas az XBody edzés?

Az XBody edzés fájdalommentes, leszámítva a más mozgásformák alkalmazása során fellépő  izomfeszüléshez hasonlóan, valamint az esetleges izomlázat. A speciális ruhák kényelmesek, és tökéletesen illeszkednek a testre, így ezek viselése sem jelent problémát az edzés során.

Vizes leszek az edzés során?

Ahhoz, hogy az elektródák közvetíteni tudják az elektromos impulzust, szükség van nedvességre, ezért az eszköz felvétele előtt vízzel permetezzük be a speciális ruhával érintkező felületet.

Kell mozognom, dinamikus edzést végeznem a ruhában?

Az edzés sokkal hatékonyabb, ha a statikus gyakorlatok mellett dinamikus, az egész testet átmozgató gyakorlatokat is végzünk.

Javasolt minden nap X-Body edzést végezni?

Ilyen intenzív erőedzés esetében az igazán hatékony munkához szükség van az izmok pihenésére. Két edzés között el kell telnie 24-48 órának, ami elegendő az izmok regenerálódásához.

Elég heti háromszor húsz perc edzés?

Igen, ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy már rövid idő alatt látványos eredményeket érjünk el.

Fogyasztó program is található az X-Body beállítási lehetőségei között?

Az X-Body rendkívül nagy segítséget nyújt bármilyen fogyókúrában. Az elektromos izomstimulátor nemcsak a test formálását és feszesítését nyújtja, hanem a szövetek masszírozásával a narancsbőrt is hatékonyan képes kezelni.

Alkalmas az X-Body a test átmasszírozására?

Az X-Body masszázsprogramot is tartalmaz, ami segít kiküszöbölni az izomgörcsöket.

Rehabilitációban használható az X-Body?

Az X-Bodysegíta rehabilitációban, hiszen az elektromos impulzusok nem terhelik az izületeket, így az eszköz bármilyen sérülés esetén alkalmazható.

Lehet edzés közben állítani az impulzus gyakoriságát és erősségét?

Az X-Body edzés fontos része, hogy mindenki a saját képességeinek és pillanatnyi teljesítőképességének megfelelő terhelést válasszon.

Mennyi idő alatt látszik meg az edzések eredménye?

Rendszeres edzés és helyes táplálkozás mellett akár tíz alkalom után látható az eredmény. Az igazán látványos eredmény érdekében elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékok fogyasztása.

Lesz izomlázam az edzés után?

Az X-Body segítségével intenzív izommunka végezhető, ami 24-48 óra elteltével izomlázhoz hasonló érzést vált ki. Az edzés végén célszerűnyújtást végezni.

Érhet áramütés az edzés során?

Az áramütés teljesen kizárt. Az XBody gépek biztonságosabbak, mint sok,  a kórházakban alkalmazott eszköz.

Ehetek közvetlenül az edzés előtt?

A testmozgás és az intenzív izommunka során testünk nem képes hatékonyan emészteni. A tele hassal végzett edzés  rosszullétet eredményezhet.

Használhatják terhesek is az X-Body-t?

Az elektromos impulzusok árthatnak a magzatnak, ezért terhesek számára nem javasoljuk az edzést. Szülés utáni rehabilitációhoz, a test újra formába lendítéséhez viszont ideális eszköz az X-Body.